Holmatro

premium servisni centar
HolmatroHolmatro premium servisni centar

Novi servisni specijalist za opremu od 700 bara u Hrvatskoj


Tvrtka Holmatro Industrial equipment dodala je novog servisnog partnera svojoj mreži stručnjaka za opremu od 700 bara – MAG Sistem.

Nedavno smo u našem pogonu u Kaštel Sućurcu otvorili Holmatro Premium servisni centar koji omogućuje korisnicima rad sa sigurnim i pouzdanim hidrauličkim alatima. Servisni centar pruža sve potrebne informacije, sigurnosnu obuku te obavlja popravke, održavanje i preglede hidrauličkih alata bez obzira na njihovu marku.

Je li vaša oprema u dobrom stanju?


Redovito održavanje i pravilno korištenje hidrauličkih alata od 700 bara je od iznimne važnosti kako bi vaša oprema bila u optimalnom stanju i sigurna za uporabu tijekom cijelog vijeka operativnog trajanja. Kako bi se osiguralo održavanje zdravstvenih i sigurnosnih uvjeta, potrebni su povremeni pregledi i, prema potrebi, ispitivanja. Ispitivanje hidrauličkih alata od 700 bara smiju obavljati isključivo kvalificirane osobe, a MAG sistem djelatnici su prošli cjelovitu Holmatro obuku o hidraulici, popravcima, održavanju, analizi problema i ispitivanju.


Sada je vrijeme za pregled vaše hidrauličke opreme!


Sada je pravo vrijeme zakažete termin za pregled i održavanje vaše hidrauličke opreme . Ako želite znati koje ste alate kupili, kontaktirajte nas. Zajedno proaktivno odlučujemo o tome koji su alati spremni za održavanje i pregled kako bi i dalje bili sigurni i pouzdani.