Proizvodi

U vlastitom proizvodnom pogonu izrađujemo hidrauličke cijevi (visokotlačne, niskotlačne, fleksibilne i čelične) kao i hidrauličke i pneumatske cilindre te proizvodimo brtvila za hidrauliku i pneumatiku tehnologijom SEAL-JET.
Naš bogati prodajni asortiman uključuje i renomirane svjetske proizvođače poput tvrtki Holmatro, specijalizirane za visokotlačnu hidrauliku, Wesmar koji nudi izbor porivnika i stabilizatora, Parker Store hidrauličke komponente te Metal Works pneumatski asortiman.
Hidrauličke cijevi i armature
Hidrauličke cijevi i  armature
Hidraulički i pneumatski cilindri
Hidraulički i  pneumatski cilindri
Brtve
Brtve
Hidraulički i pneumatski ventili
Hidraulički i  pneumatski ventili
Hidrauličke pumpe i motori
Hidrauličke pumpe i motori
Hidraulički i pneumatski filteri
Hidraulički i  pneumatski filteri
Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Možete odabrati korištenje svih kolačića (Prihvati sve) ili odabrati koje želite u postavkama. Više o kolačićima i Politici privatnosti možete pročitati ovdje PostavkePrihvati sve
Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Možete odabrati korištenje svih kolačića (Prihvati sve) ili odabrati koje želite u postavkama. Više o kolačićima i Politici privatnosti možete pročitati
ovdje
Ovi kolačići neophodni su kako bi stranica ispravno funkcionirala i ne mogu biti isključeni. Takvi podaci nužni su za ispravno funkcioniranje stranice i skupljaju se u vašem internetskom pregledniku te za njih nije potrebna privola. U slučaju da ih blokirate u pregledniku koji koristite, neki dijelovi stranice neće ispravno raditi.
Pomoću analitičkih kolačića brojimo posjete i aktivnosti na stranici te nam ta vrsta kolačića omogućava mjerenje i slijedom toga poboljšavanje rada naše web stranice. Pomažu nam da dobivamo informacije na koji način korisnici koriste našu stranicu što nam pomaže da je optimiziramo s ciljem da korisnici lakše dolaze do potrebnih sadržaja.
Prihvati sve