Politika privatnosti i kolačići

1. OPĆI UVJETI KORIŠTENJA MREŽNE STRANICE

U ovim Uvjetima korištenja mrežne stranice utvrđena su pravila korištenja mrežnom stranicom tvrtke MAG Sistem d.o.o. putem kojih pružamo informacije o svojim uslugama te pristupom ovoj mrežnoj stranici prihvaćate i ove Uvjete korištenja i privatnosti.

MAG Sistem d.o.o. vlasnik je i izdavač (u daljnjem tekstu: Izdavač) ove mrežne stranice te pristupom, upotrebom, pretragom, pregledom ili bilo kojim sličnim činom nedvosmisleno potvrđujete da ste u potpunosti pročitali, razumjeli i složili se da će vas ova prava obvezivati i da ćete postupati u skladu s odredbama ovih Uvjeta korištenja. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ove stranice ili bilo kojom odredbom ovih Uvjeta, molimo vas da ne koristite mrežnu stranicu www.magsistem.hr ili bilo koje druge materijale proizašle iz korištenja ove mrežne stranice.

Osoba koja pristupa ovoj mrežnoj stranici (u daljnjem tekstu: Korisnik) može biti bilo koja fizička ili pravna osoba koja koristi mrežnu stranicu www.magsistem.hr isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima. Korisnik je upoznat s činjenicom da može doći do tehničkih problema pri radu mreže pa posljedično i do prekida pretraživanja ili drugih događaja koji su izvan kontrole Izdavača te Izdavač nije odgovoran za gubitak podataka do kojeg može doći.

Izdavač zadržava pravo u svakom trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji dio usluga. Izdavač zadržava pravo u svakom trenutku i bez prethodne obavijesti ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih Općih uvjeta korištenja mrežne stranice i/ili drugih dijelova i propisa te ukoliko Korisnik nastavi koristiti Internet stranicu www.magsistem.hr, smatra se da prihvaća Opće uvjete korištenja i uvjete privatnosti u izmijenjenom obliku

Svi materijali, tekstualni sadržaj, fotografije, video materijali, žigovi i ostalo autorsko su vlasništvo Izdavača (Zakonom o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03 i 79/07)) te korištenje, umnožavanje, preinaka, daljnja distribucija, prenošenje poveznice i sl. nije dozvoljeno bez prethodne pisane suglasnosti Izdavača. Korisnik može s mrežne stranice www.magsistem.hr preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu osobne upotrebe.

1.2. PRAVILA PRIVATNOSTI

MAG Sistem d.o.o. provodi politiku poštivanja vaše privatnosti što se odnosi na sve informacije koje možemo prikupiti tijekom pristupa i korištenja naše mrežne stranice od strane Korisnika.

Izdavač prikuplja informacije koje ne omogućavaju identificiranje osobe već isključivo sakuplja podatke koji se odnose na vrijeme i način korištenja mrežne stranice www.magsistem.hr kao što su vrsta preglednika, jezične postavke, stranica s koje je provedeno upućivanje, trajanje korištenja sadržaja, datum i vrijeme posjeta.

Određeni korisnici mrežne stranice žele stupiti u interakciju s tvrtkom MAG Sistem d.o.o. npr. telefonskim pozivom ili slanjem elektroničke pošte. U tom slučaju Izdavač mora prikupljati informacije koje omogućavaju identifikaciju osobe. Količina i vrsta informacija koje Izdavač prikupi ovisi o prirodi predmetne interakcije. Primjerice, od posjetitelja koji žele poslati upit putem elektroničke pošte gdje navode svoje ime, prezime i e-mail, sve kako bismo mogli poslati odgovor na postavljeni upit.

Osobne podatke koje dobivamo putem interakcije čuvamo sukladno Zakonu dok adresu elektroničke pošte koju ste nam dali možemo koristiti u marketinške svrhe te ćemo je čuvati do povlačenja privole. Privolu možete povući u bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva na našu email adresu navedenu pod kategorijom kontakt.

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je važna no niti nijedna metoda elektroničkog prijenosa podataka i nijedna metoda elektroničkog pohranjivanja nije 100 % sigurna zbog mogućnosti neovlaštenih upada u mrežu stoga svaki korisnik i registrirani korisnik izričito prihvaća korištenje ove web stranice na svoju vlastitu odgovornost.

Vanjske poveznice

Naša usluga može obuhvaćati poveznice na vanjske stranice kojima ne upravljamo. Ako odaberete poveznicu treće strane, bit ćete usmjereni na stranicu te treće strane. Savjetujemo vam da pregledate politiku privatnosti i uvjete korištenja svake stranice koju posjećujete. Nemamo nadzor nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksama bilo koje treće strane, proizvodima ili uslugama i ne preuzimamo odgovornost za njih.

Kolačići

Kolačić je mala tekstualna datoteka koju naša mrežna stranica pohranjuje na računalu ili mobilnom uređaju Korisnika. Uz pomoć kolačića mrežna stranica pamti vaše radnje i željene postavke (poput prijave, jezika, veličine fonta i drugih željenih postavki koje se odnose na prikaz) i koje posjetiteljev preglednik pruža našoj mrežnoj stranici svaki put kad se posjetitelj vrati, a sve kako bi se korisnicima omogućili personalizirano iskustvo prilikom pregleda naše mrežne stranice.

Kolačići mogu biti privremeni (za trenutnu sesiju), što znači da su korišteni samo tijekom vašeg posjeta web stranici te će biti izbrisani u trenutku kada zatvorite svoj internetski preglednik, a služe za učitavanje drugih skripti i kodova na našem mrežnom mjestu. Kolačići mogu biti i trajni što znači da ostaju u vašem računalu odnosno mobilnom uređaju i nakon što zatvorite svoj internetski preglednik sve dok ih ne izbrišete ili ih vaš preglednik ne izbriše nakon određenog vremenskog perioda. Slobodni ste blokirati upotrebu kolačića no ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu mrežnoj stranici morati ručno prilagođivati željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Prema funkciji koristimo funkcionalne, statističke i marketinške kolačiće. Preglednik možete postaviti na način da blokira sve ili neke kolačiće, ali u tom slučaju neki dijelovi našeg mrežnog mjesta neće ispravno raditi. Kolačići mogu biti kolačići prve strane te njih izdaje naše mrežno mjesto. Postoje i kolačići treće strane i to su kolačići koji su postavljeni od strane drugih mrežnih stranica poput Facebook-a, Google-a i sl. Pomoću tih kolačića druge mrežne stranice mogu pratiti vaše korištenje naše mrežne stranice u marketinške svrhe. Nemamo pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima stoga se informirajte o pravilima privatnosti tih trećih strana. Svi kolačići skupljaju informacije na anoniman način, ne spremaju vaše osobne podatke i ne otkrivaju identitet pojedinačnog korisnika, međutim treće mrežne stranice  (npr. Facebook) mogu pomoću ovih kolačića povezati prikupljene podatke s odgovarajućim korisničkim profilom na mrežnim mjestima trećih strana.

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Možete odabrati korištenje svih kolačića (Prihvati sve) ili odabrati koje želite u postavkama. Više o kolačićima i Politici privatnosti možete pročitati ovdje PostavkePrihvati sve
Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Možete odabrati korištenje svih kolačića (Prihvati sve) ili odabrati koje želite u postavkama. Više o kolačićima i Politici privatnosti možete pročitati
ovdje
Ovi kolačići neophodni su kako bi stranica ispravno funkcionirala i ne mogu biti isključeni. Takvi podaci nužni su za ispravno funkcioniranje stranice i skupljaju se u vašem internetskom pregledniku te za njih nije potrebna privola. U slučaju da ih blokirate u pregledniku koji koristite, neki dijelovi stranice neće ispravno raditi.
Pomoću analitičkih kolačića brojimo posjete i aktivnosti na stranici te nam ta vrsta kolačića omogućava mjerenje i slijedom toga poboljšavanje rada naše web stranice. Pomažu nam da dobivamo informacije na koji način korisnici koriste našu stranicu što nam pomaže da je optimiziramo s ciljem da korisnici lakše dolaze do potrebnih sadržaja.
Prihvati sve